Ami Aharonovich ilOUG - DBAces

Ami Aharonovich, direktor Brillix-DBAces, predsjednik ilOUG (Izrael Oracle User Group), Oracle ACE i OCP (Oracle Certified Professional), voditelj odjela za Oracle na John Bryce Hi-Tech College, obrazovnog centra Oracle University.

Ami je Oracle ACE i Oracle certificirani profesionalni DBA s više od petnaest godina iskustva kao Oracle DBA savjetnik i instruktor, specijaliziran za temeljne tehnologije Oracle baze podataka. On je vrhunski high-end profesionalac u temeljnim Oracle tehnologijama baza podataka i ima bogato iskustvo u pružanju konzaltinga te osposobljavanje za  profesionalne usluge. On ima veliko znanje o Oracle najboljim praksama koncepata za razvoj baze podataka i primjenu uključujući opsežna ugađanja performansi iskustvom specijaliziranih za praćenje, dijagnosticiranje i poboljšanje aplikacija s Oracle bazom podataka, te obavljanje SQL optimizacije.

Ami je Oracle University instruktor i ima više od petnaest godina iskustva treninga Oracle tečajeva te predstavljajući temeljne tehnologije Oracle baza podataka na sjednicama i seminarima diljem svijeta, uključujući SAD, Kanadu, Englesku, Irsku, Norvešku, Finsku, Rumunjsku, Latviju, Njemačku, Cipar i Izrael. On je čest govornik na raznim konvencijama i konferencijama grupa korisnika diljem svijeta, uključujući na Oracle Open World godišnjoj konvenciji u San Franciscu, Collaborate konferenciji u Las Vegasu, ODTUG Kscope konferenciji u Floridi te DOAG konferenciji u Njemačkoj, educiranje stotine sudionika, te je stekao izuzetne povratne informacije.

Predavanja

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj